banner POTADA.2019.jpg
200px-Flag_of_Catalonia.svg.png
3039629749_27853d2a31.jpg
200px-Flag_of_Spain_(Civil).svg.png
Ven. Gueshe Lobshang Jamphel
President Honorífic i Guía de  l’Associació JIN-PA
Gueshe Jamphel neix el 1961 al Tibet central, a prop de Lhasa. Rep l'ordenació de monjo als 19 anys. Estudia tres anys en el seu monestir fins que com a conseqüència de la invasió xinesa de Tibet, el 1982, s'exilia a l'Índia, on prossegueix els seus estudis a la Universitat monàstica de SERÀ JHE finalitzant-los en 1999 amb el grau màxim de Gueshe Lharampa.

Es trasllada llavors, com a mestre resident, al Monestir de Nalanda de la FPMT a França. L'any 2002 el Lama Thubten Zopa el nomena mestre resident de centre Vajrayogini de Barcelona, funció que continua exercint en el Centre d'Estudis de Budisme Tibetà Nagarjuna bcn., després de la fusió de tots dos al 2004.
Al novembre de 2007 promou la constitució de l'Associació JIN-PA, acceptant el càrrec de President Honorífic i Guia de l'Associació

Ven. Gueshe Lobsang Jamphel és el bastió principal de l'Entitat. A més de ser l'Abat de el Monestir de Nalanda a França, té en el Monestir de Sera JHE un dels Konshens que el componen: SERÀ JHE TSE Thang Khang Tseng 28, on viuen i estudien uns 100 monjos de totes les edats.

En el conjunt de la ciutat monàstica de SERÀ JHE, viuen uns 7.000 monjos.
És el centre neuràlgic de referència dels campaments de la zona on treballem, (Bylakuppe, al sud de l'Índia). Ven. Gueshe Lobsang Jamphel, com a autoritat que és, és el nostre SEGELL DE GARANTIA perquè els projectes de JIN-PA es realitzin amb eficàcia.

La majoria dels nostres Projectes neixen a partir de les necessitats exposades pels caps dels campaments. Aquí busquem els recursos i ells mateixos s'encarreguen de tots els processos d'execució i manteniment.
Això és molt important, ens permet optimitzar els recursos destinats ja que, normalment, només requerim el desplaçament d'un voluntari/a a la zona, un cop a l'any.
 Ven. Gueshe Lobshang Jamphel
Presidente Honorifico y Guía de JIN-PA
BANNER PIE DE PAGINA.jpg