banner POTADA.2019.jpg
200px-Flag_of_Catalonia.svg.png
3039629749_27853d2a31.jpg
200px-Flag_of_Spain_(Civil).svg.png
Ven. Gueshe Lobshang Jamphel
President Honorífic i Guía de  l’Associació JIN-PA
 Gueshe Jamphel neix el 1961 al Tibet central, a prop de Lhasa. Rep l'ordenació de monjo als 19 anys. Estudia tres anys en el seu monestir fins que com a conseqüència de la invasió xinesa del Tibet, el 1982, s`exilia a l'Índia, on prossegueix els estudis a la Universitat monàstica de Sera-je finalitzant-los el 1999 amb el grau màxim de Gueshe Lharampa.

Es trasllada llavors, com mestre resident, al Monestir de Nalanda de la FPMT a França. L'any 2002 el Lama Thubten Zopa el nomena mestre resident del centre Vajrayoguini de Barcelona, funció que continua exercint a l'Institut Nagarjuna, després de la fusió d'ambdós el 2004.

El novembre del 2007 promou la constitució de l'Associació JIN-PA, acceptant el càrrec
de President Honorífic i Guía de l'Associació

Ven. Gueshe Lobsang Jamphel és el bastió principal de l'Entitat. A més de ser l'Abat del Monestir de Nalanda  França, té en el Monestir de Sera Jhe un dels Kanshengs que el composen:
SERA JHE TSE THANG KHANG TSENG 28, on viuen i estudien monjos de totes les edats.

El conjunt de aquest Monestir, on viuen uns 10.000 monjos, és el centre neuràlgic de referència dels campaments de la zona on treballem, (Bylakuppe, sud d'Índia).  Ven. Gueshe Lobsang Jamphel, com autoritat que és, és el nostre SEGELL DE GARANTIA perquè els projectes de JIN-PA es realitzin amb eficàcia.

La majoria dels nostres Projectes neixen a partir de les necessitats exposades pels caps dels campaments.
Aquí busquem els recursos, els dissenyem, planifiquem, i ells mateixos s'encarreguen de tots els processos d'execució i manteniment. Això és molt important, perquè ens permet optimitzar els recursos destinats ja que, normalment, no requereixen del nostre desplaçament a la zona.
 Ven. Gueshe Lobshang Jamphel
Presidente Honorifico y Guía de JIN-PA
BANNER PIE DE PAGINA.jpg